Начало / Общество / Пътуваща фотоизложба разказва за успешни проекти

Пътуваща фотоизложба разказва за успешни проекти

„С нас те направиха първата крачка и успяха” е мотото на пътуващата изложба, организирана от Министерството на труда и социалната политика, която утре спира за два дни в Плевен. В рамките на фотоизложбата, 40 фотографии разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

Анна Делибашева от Главна дирекция „Европейски фондове, проекти и програми” на Агенция по заетостта и кмета на град Плевен, проф. д-р Димитър Стойков ще открият пътуващата изложба на 16 юни от 11 часа на пл. „Възраждане”.

Всеки, който се интересува от възможностите, които предлага оперативната програма, ще може да разговаря директно с експерти на програмата и да се запознае с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включи в състезания, целящи да популяризират ОП „Развитие на човешките ресурси”  в България.

Също утре, в Областния информационен център на бул. Дойран” 81А, от 11.30 ч. ще започне и среща с бенефициенти, които вече изпълняват проекти, получили финансиране по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...