Акценти
Начало / Здравеопазване / Първото реанимационно легло от кампанията „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван“ вече е в Университетската болница в Плевен

Първото реанимационно легло от кампанията „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван“ вече е в Университетската болница в Плевен

реанимационни легла

Първото легло и монитор, купени с дарените средсва в кампанията „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван” са вече в реанимацията на Университетската болница в Плевен. Това съобщи майката на Влади Галя Горанова на фейсбук страницата „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван”.

До края на тази седмица ще бъдат поръчани още три легла, информира Галя Горанова и изказва сърдечни благодарности на всички, които са помогнали това да се случи. .

„На вас трябва да се благодари, добри хора ! Това са вашите парички и добри сърца и усилия! Вие носите Справедливост , ние просто канализирахме усилията в добра посока!”, е написала под съобщението Валя Таслакова, майта на Цвети, която продължава да се бори за оцеляването си в плевнската болница.

Благотворителната акция за закупуване на реанимационни легла и монитори за Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) при Университетската болница в Плевен беше стартирана от родителите на четиримата младежи, двама от които загинаха при ужасната катастрофа край Луковит на 5 май тази година.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...