Акценти
Начало / Здравеопазване / Процедури с нов уникален терапевтичен метод предлагат в ДКЦ „Св. Панталеймон“

Процедури с нов уникален терапевтичен метод предлагат в ДКЦ „Св. Панталеймон“

Процедури с нов уникален терапевтичен метод за дълбока осцилация с дефиброзираща и антицелулитна активност, лимфодренаж и противовъзпалително действие предлагат в ДКЦ „Св. Панталеймон” в Плевен.  Неговото предназначение е да създаде биологично ефективни осцилации (трептения, вибрации) в третираните участъци, използвайки електростатично притегляне и триене. Тези трептения имат неагресивно и меко, но същевременно дълбоко активно въздействие върху всички структурни компоненти на кожата и подкожието (съединителната тъкан с влакнестите субстанции колаген и еластин, кръвоносните и лимфните съдове, мастната тъкан) и възможност за проникване до мускулите. Без наличие на болезненост или каквито и да са неприятни усещания осцилациите могат да достигнат при необходимост дълбочина до 8 см, което е почти без прецедент при естетичните терапевтични методи.

При антицелолитната програма с метода се повлиява склеротичната (фиброзна) съединителна тъкан при формиране на белези и целулит. Терапията подобрява кръвния и лимфен поток дълбоко в кожата и подкожните слоеве, намалява отока, предотвратява образуването на груба фиброзна септа. Това осигурява ефективно лечение на целулита. Обиколката на бедрата намалява, еластичността на кожатата се увеличава, фиброзата се разсейва.

Терапевтичният метод се прилага и за детоксикация за освобождаване от различни разпадни продукти на клетките от засиления лимфодренаж.

Предлага се също програма за стимулиране и подобряване на лактацията и облекчаване напрегнатост и болки в гърдите у кърмачки, както и програма  за  възстановяване на епидермиса и дермата след травми и инвазивни процедури.

Методът на дълбока осцилация има много добър ефект при торбички и тъмни кръгове под очите. При антиейджинг- процедури против бръчки на лице, шия и деколте той подпомага образуването на млади клетки и влакнести структури (колаген, еластин) Мускулната стимулаця чрез дълбока вибрация тренира лицевите мускули и ги поддържа тонизирани. Стимулира се производството на колаген и регенерацията на клетките придава на кожата свеж и млад вид.

12565360_нов метод

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...