Акценти
Начало / Общество / Проф. Димитър Стойков: Институциите се нуждаят от млади и инициативни хора

Проф. Димитър Стойков: Институциите се нуждаят от млади и инициативни хора

Мениджър за един ден

Удовлетворен съм, че вече тринадесети път Община Плевен е домакин на инициативата „Мениджър за един ден” и ви приветствам с „добре дошли”.  Радвам се на амбицията ви за нови знания и конкретни впечатления от работата на общинската администрация –  с тези думи кметът проф. д-р Димитър Стойков посрещна 11-те участници  от ДФСГ „Интелект”, СОУ „П. Яворов” и Професионалната гимназия по туризъм, които днес бяха в Община Плевен като участници в станалата вече традиция инициатива. .

Той изрази надежда, че този един ден ще се окаже съдбоносен за мнозина от младите хора в избора на бъдеща професия. „Защото и институциите, и бизнесът се нуждаят от млади, образовани и инициативни хора, хора с модерно мислене и новаторски идеи”, подчерта кметът.

Мениджър за един ден

Единадесетокласникът Александър Костадинов от ДФСГ „Интелект” и деветокласникът Светлозар Петров от СОУ „П. Яворов” гостуваха в кабинета на кмета като негови заместници за един ден, а по-късно научиха за най-важните задължения на ръководството на града от заместник-кмета Стефан Петков и секретаря Бранимир Мирчев. Останалите им връстници бяха разпределени в различни отдели на общинската администрация.

В края на деня участниците в инициативата получиха дертификати и комплекти рекламни материали на Община Плевен

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...