Акценти
Начало / Крими / Присъди от 8, 10 и 18 години получиха трима от Гулянци за опит за убийство

Присъди от 8, 10 и 18 години получиха трима от Гулянци за опит за убийство

Присъди за 8, 10 и 18 години лишаване от свобода са получили трима мъже от Гулянци за опит за убийство. За това информират от Окръжна прокуратура – Плевен.
На 5.09.2013г. Окръжна прокуратура – Плевен е внесла обвинителен акт срещу 27-годишния Светлин Миленов, 45-годишния Борислав Владимиров и 47-годишния Илия Трифонов, тримата от град Гулянци за това, че на 26.03.2010 г. се опитали да умъртвят И. С. А. от село Шияково. Деянието останало недовършено поради независещи от тях причини. Светлин Миленов е обвинен в качеството на извършител, Борислав Владимиров – като извършител и съучастник, а Илия Трифонов – като подбудител и помагач.
С присъда на Окръжен съд – Плевен, влязла в законна сила на 29.06.2015г., Светлин Миленов е осъден на 8 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието, Илия Трифонов е осъден на 10 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване и Борислав Владимиров – на 18 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...