Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Пристигнаха бюлетините за предстоящия вот

Пристигнаха бюлетините за предстоящия вот

В 13.40 ч Областният управител на Област Плевен Марио Тодоров и Председателят на РИК – Плевен Ярослав Димитров посрещнаха пристигането на бюлетините за произвеждане на избори за народни представители в Народно събрание 2017.

Бюлетините за Област Плевен са потеглили днес от печатницата на БНБ – София в 11.00 ч, съпровождани от екип от двама служители на областната управа и двама членове на РИК – Плевен. Под строг полицейски конвой те са транспортирани до Областна администрация – Плевен непокътнати, където със заповед на Областния управител е определено помещение за съхраняването им под постоянна охрана.

Общият брой на бюлетините за Област Плевен за избори 2017 на народни представители е 277 000 или 110% – с 10% резерв над реалния брой на избирателите в областта. По предварително определен със заповед на областния управител план-график от днес започва разпределението на бюлетините по всички единадесет общини в областта, като се стартира с трите най-големи – Плевен, Червен бряг и Долна Митрополия.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...