Начало / Култура / Престижни награди  за арт школа “Колорит“ от Международен конкурс в Китай

Престижни награди  за арт школа “Колорит“ от Международен конкурс в Китай

Сертификат и Златен медал са присъдени на арт школа „Колорит” от Международния онлайн конкурс  „Детска екологична живопис“ 2021 – 2022 в град Гуанджоу в  Китай. На децата от арт школа „Колорит“ са присъдени  26 международни отличия – златни, сребърни и бронзови медали, почетни награди.

Организатори на международния детски форум са Министерството на екологията и околната среда на Китайската Народна Република, Информационният Офис на  Държавния Съвет на народите на Китай и Секретариатът за сътрудничество между  Китай и  страните от Централна и Източна  Европа, подкрепени от китайските посолства в тези страни и Центъра за обмен на опит между хората от Китай и страните на Централна и Източна Европа.

Арт школа „Колорит” е получила поканата за участие в конкурса от Посланика  на Китай в България чрез читалище „Съгласие 1869“ – Плевен. Школата и читалището  ще  развият инициативата като общ арт Проект, организирайки съвместно Тържествена церемония за награждаване, както и  бъдещи изяви на международен  културен обмен между Китай и България, сподели Ананиева.

 

 

 

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...