Начало / Здравеопазване / Председателят на Общински съвет – Плевен, поздрави доц. д-р Росманов с избирането му за председател на БТС

Председателят на Общински съвет – Плевен, поздрави доц. д-р Росманов с избирането му за председател на БТС

Председателят на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев  поздрави доц. д-р Венци Росманов с избирането му за председател на Българския туристически съюз.

„За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя от името на Общински съвет – Плевен, и лично от свое име във връзка с избирането Ви за председател на Българския туристически съюз! Този избор е признание за Вашия труд и доказателство за качествата Ви на лидер. Признание и повод за гордост за Плевен“, се казва в обръщението на Мартин Митев до доц. д-р Росманов.

Председателят на местния парламент посочва също, че Плевен е един от първите центрове на организирания туризъм в България и заслугата за това е на туристическо дружество „Кайлъшка долина”, утвърдило се през годините както с историята си, така и с успехите и своята активна дейност под ръководството на доц. д-р Росманов. „Убеден съм, че с работата Ви като председател на Българския туристически съюз ще допринесете за успешното развитие на съюза и на национално ниво. От все сърце Ви желая здраве, енергия и добри решения“, завършва Мартин Митев.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...