Акценти
Начало / Общество / Председателят на местния парламент поздрави служителите на МВР по случай празника им

Председателят на местния парламент поздрави служителите на МВР по случай празника им

Областна дирекция на МВР – Плевен отбеляза с тържествено събрание професионалния празник на служителите на МВР – 5 юли. Официални гости на събранието бяха прокурори, представители на местната власт и ръководители на специализирани структури за противодействие на престъпността. Тържественият повод уважи и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, който поздрави присъстващите от името на местния парламент.

„С огромно уважение и респект бих искал да ви поздравя от името на Общински съвет – Плевен и лично от свое име по повод професионалния празник на служителите на МВР – 5 юли. Във време, когато спокойствието е ценност, обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно се грижат за опазването на реда, сигурността и закона. Гражданите очакват от нас закрила и справедливост, а за да постигнем това, са необходими мотивирани и честни хора, за които честта на професията стои на първо място“, обърна се към служителите на МВР – Плевен Мартин Митев.

По повод празника на МВР, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения, бяха наградени служители от ОД на МВР – Плевен. Отличията връчи директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, който подчерта, че и за в бъдеще органите на реда ще разчитат на доброто партньорство, което имат с представителите на местната власт и с институциите на местно ниво.

Мартин Митев МВР

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...