Начало / Политика / ПП АБВ регистрира в РИК – Плевен листата си с кандидати за народни представители

ПП АБВ регистрира в РИК – Плевен листата си с кандидати за народни представители

Цветан Антов АБВ

ПП АБВ днес регистрира в Районната избирателна комисия в Плевен листата си с кандидати за народни представители от 15 МИР Плевен за предстоящите парламентарни избори. Документите внесе вторият в листата – областният координатор на партията Цветан Антов.

Както вече стана ясно, водач на листата в Плевен е Румен Петков, трета е Яница Йорданова. След нея се нареждат Цветозар Георгиев, д-р Адриана Александрова, Иван Нинов, Венцислав Конов,  Десислав Атанасов, д-р Марлена Цанкова, Румен Янков, Асен Динчев, Цветелин Христов, Дора Леонова, Милен Даскалов, Яна Конова, Богомила Стефанова, Ивайло Ценов и Валенто Василев.

младежи АБВ

„Тръгваме с добро настроение, добре бяхме приети от РИК – Плевен и се надявам да се поздравим с добър резултат на изборите“, коментира пред журналисти Цветан Антов веднага след внасянето на документите.

Антов каза още, че по време на предизборната кампания от АБВ ще наблегнат на срещите „очи в очи“ с хората. Днес се е срещнал с жителите на селата Еница и Бреница, Община Кнежа. Утре Антов ще присъства на празника на село Муселиево, а в понеделник в 9 часа с Румен Петков ще се срещнат с жителите на град Пордим. След това в 11 часа ще участват в дискусията на тема „Отношенията България – Русия“, която ще се проведе в зала „Гена Димитрова“ в Плевен. В срещата ще се включат лидерът на партията Георги Първанов и историкът професор Андрей Пантев.

Официалното откриване на предизборната кампания на АБВ в национален мащаб ще е на 5-ти септември. В Плевен още не е  уточнена дата на откриването й.

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...