Начало / Общество / Почивната станция в Кранево отново в дневния ред на Общинския съвет

Почивната станция в Кранево отново в дневния ред на Общинския съвет

IMG_7101Общински съвет

Предварителен дневен ред от 31 точки има за днешното си заседание Общинския съвет в Плевен. Голяма част от тях са свързани с продажба или отдаване под наем на имоти  – публична или частна общинска собственост. Съветниците ще трябва да гласуват и проект на договорите  между Община Плевен и Министерството на културата за съвместно финансиране на Драматичния театър и Плевенска филхармония.

В предварителния дневен ред е включено предложението за утвърждаване на програми за развитие на търговските дружества с общинско участие през тази година, както и информация от кмета за изпълнението на бюджета на Община Плевен към 31 декември 2014 г. Пред съветниците ще бъде представен годишният доклад за дейността на отдел „Вътрешен одит” при Община Плевен за миналата година.

За приемане от съветниците ще бъде предложен и годишният доклад на Местната комисия за борба срещу протиообществените прояви на малолетни и непълнолетни .

Като точка 16 е предвидено поредно обсъждане на съдбата на почивната станция в Кранево. Предложението сега е за прекратяване на съсобствеността между Общината и „Екогруп” ЕООД , като бъде продаден общинският дял от почивната станция край морето.

Друго предложение, което на  поредно заседание на Общинския съвет се внася за гласуване, е свързано с продажбата на масивна триетажна вила в парк „Кайлъка”.

Обичайно заседанието на Общинския съвет ще започне в 9 часа в зала „Гена Димитрова”.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...