Акценти
Начало / Последни новини / Почетни плакети получиха Ралица Добрева и проф. Димитър Стойков  от тенис клуб Плевен 90

Почетни плакети получиха Ралица Добрева и проф. Димитър Стойков  от тенис клуб Плевен 90

Областният управител на Област Плевен Ралица Добрева и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков получиха почетни плакети за добро сътрудничество от тенис клуб „Плевен 90” по повод 25 години от създаването на клуба. Тържеството по случая се състоя на кортовете в парк „Кайлъка”. Председателят на Управителния съвет Красимир Трифонов припомни накратко историята на тенис клуба, като акцентира на постиженията на неговите състезатели и наситения му със спортни събития живот.

На 25-тата годишнина на клуба работата и успехите на настоящите млади надежди в тениса бяха отличени с грамоти. Благодарност бе засвидетелствана и към треньорите, спомоществователите и всички председатели на плевенския клуб в досегашната му история.

„Принос за развитието на плевенския тенис клуб имат Областният управител на Плевен и кметът на Общината, на които искам специално да благодаря.”, каза Красмир Трифонов при връчването на почетните  плакети. От своя страна  Ралица Добрева и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков насърчиха децата, които тренират в плевенския клуб да следват звездния професионален път на  Григор Димитров, Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева, а защо не и да подобрят техните постижения.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...