Начало / Общество / Поредна висока оценка на европейско ниво за младежки лидер от Плевен

Поредна висока оценка на европейско ниво за младежки лидер от Плевен

През изминалата седмица в полския град Висла се проведе среща на младежки лидери от Европа по програма Еразъм+. Целта на срещатата е сертифициране на “младежки работници” от Националната агенция на Полша.

Сред участниците беше председателят на “Младежки европейски инициативи” – Плевен, Йордан Христов. След като получи три от най-значимите отличия на Европейската младежка общност само за година, Йордан Христов  постави летвата още по-високо, като създаде възможност много наши младежи от три общини на област Плевен – Долни Дъбник, Гулянци и Левски, да участват по проект, свързан с младежкото лидерство в Полша, Германия, Франция и Италия през новата 2016г.

участници-полша-1

“Един от основните елементи, заложени в стратегията на работата ни, е създаване на мултикултурен свят от приятели. Сдружението ни се развива всеки изминал ден и се гордея, че имам възможност да помагам на все повече млади хора да открият лидера в себе си!”,  каза за infopleven.com  Данчо, който в намерихме в офиса на сдружението, подготвящ семинар на младежки лидери от страните в БРИКС и ЕС. Той ще се проведе през месец декември и ще съвпадне с празника на Плевен – 10 декември.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...