Акценти
Начало / Общество / Поредица от благотворителни инициативи проведоха в НАП Плевен

Поредица от благотворителни инициативи проведоха в НАП Плевен

За поредна година служителите от офис на НАП Плевен доказаха, че са не само отлични професионалисти, но и хора с големи сърца и са съпричастни към проблемите на колеги и семействата им. Пет са благотворителните акции през годината, като при декемврийската са събрани 550 лева, с които ще зарадват за Коледа продължително отсъстваща по болест тяхна млада колежка, майка на две деца.

От 2014 година офиситепри ТД Велико Търново подкрепят инициативата на Фондация „Идея в действие“ и участват в благотворителната кампания „Капачки в действие“. Всички служители от приходната администрация припознават каузата на Капачко за своя и застават зад нея и като част от „Зелената програма“ на агенцията. Така те подкрепят благородната цел със средствата от всеки предаден тон капачки да бъде закупен един електрически уред за дом за деца и младежи в неравностойно положение. С предадените през декември нови 30 килограма пластмасови капачки служителите на НАП Плевен участват в 15-ия тон и 15-я уред, предназначен за Социалната чайна във Варна, където млади хора с ограничен достъп до пазара на труда могат да получат своята първа работа.

„Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец, едновременно край и ново начало. Декември идва и си отива като сън. Декември е обещания: да бъдем по-добри, по-щедри и по-благодарни. Да мечтаем повече. Весела Коледа и щастлива 2016 година на всички !”, пожелава от името на своите колеги Веселка Костадинова, главен експерт в Н плевенския офис на НАП – Плевен.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...