Акценти
Начало / Крими / Пожар вилня в склад за ПВЦ тръби

Пожар вилня в склад за ПВЦ тръби

Небрежно боравене с открит огън е причината за пожар в склад в Плевен, при който са изгорели дървени палета, ПВЦ тръби, гумени тампони и ПВЦ гранулат. Пожарът е станал в четвъртък, 23 август и е изгасен от служители на Плевенската противопожарна служба.

През изминалото денонощие на територията на област Плевен са регистрирани 14 пожара, от тях 11 са били в сухи треви и отпадъци. Инцидентите са в землищата на градовете Плевен, Койнаре, Долна Митрополия и Червен бряг, и селата Крушовица, Еница и Брест.
Тази нощ в 1:44 часа пожар е възникнал при ползване на готварска печка на твърдо гориво в село Милковица, съобщават от полицията. До пристигането на спасителните екипи от Гулянци са унищожени 30 квадратни метра от покривната конструкция, 10 кубически метра дърва за огрев и 500 килограма въглища.  Пожарникари с един специализиран автомобил са потушили пламъците и са спасили съседни обитаеми постройки.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...