Акценти
Начало / Крими / Пожарникарите гасиха огньове, отводняваха и махнаха паднало дърво

Пожарникарите гасиха огньове, отводняваха и махнаха паднало дърво

Лек автомобил “Ауди” е напълно изгорял при инцидент в село Николаево, съобщават от МВР. Сигнал за пожара е подаден на 3 октомври в 7.54 часа. Причина за произшествието е късо съединение.

В 9.21 часа е сигнализирано за пожар в къща в град Летница. Унищожени са 30 кв.м. от покривната конструкция и около 100 бройки пчеларски инвентар, предназначени за магазини. Пожарникари от Левски са потушили огъня и са спасили съседни обитаеми постройки.

Също вчера около 18.15 часа късо съединение е причинило пожар в селскостопанска постройка в село Ореховица. Изгорели са 60 кв.м. от покривната конструкция, 60 бали фураж, велосипед, центрофута и електрически уреди – печка и бойлер. В пламъците са загинали и пчелите от 6 кошера. Пожарът е локализиран и потушен от екипи с два пожарни автомобили.

През изминалото денонощие служителите на Областно управление Пожарна безопасност и защита на населението Плевен са участвали в ликвидирането на 10 произшествия. Сухи треви са горели в землищата на градовете Долни Дъбник и Белене и село Горник.

В 21.06 часа снощи в Оперативния център съобщено за необходимост от отводняване в квартал “Сторгозия”, до магазин “Сико”. Около 22.15 часа пък екипи са отстранили паднало от силната буря дърво в еврейския гробищен парк в Плевен. При инцидентите пострадали хора няма.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...