Акценти
Начало / Последни новини / Подрастващите на ОФК Спартак ще участват в международни турнири

Подрастващите на ОФК Спартак ще участват в международни турнири

Децата на плевенския Спартак до 15 години и юношите до 17 години ще вземат участие в престижни футболни турнири. Надпреварите ще са в периода 12-16 февруари в Сандански. В тях ще има и отбори от чужбина.

Формациите на треньорите Красимир Мечев /на U-17/ и Илич Митранов /на U-15/ вече започнаха подготовка. Младшата възраст, която участва в националното първенство вече знае съперниците си за цялата подготовка. Селекцията на Мечев откри календара на контролите с победа – 3:1 над Литекс /Ловеч/ и загуба – 0:1 от Чавдар /Етрополе/. Следва спаринг с Янтра /Габрово/. След това заминава за Сандански където ще са още другите участници в турнира – Раднички /Ниш/, Вихрен /Сандански/, Славия /София/, Септември /София/, Локомотив /София/, Пирин /Благоевград/ и Нефтохимик /Бургас/.

С отбора на Мечев ще пътува и селекцията на Митранов. Тя ще участва в турнир с 12 отбора. Все още не са уточнени всички противници. На този етап сигурни са по два отбора от Гърция и Сърбия, един от Македония, българските Септември /София/, Локомотив /София/ и Спартак /Плевен/. Пролетния полусезон на Елитната група до 17 години стартира на 25 февруари, а зоналната на U-15 през март.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...