Начало / Политика / Повече пари за ремонт на улици искат плевенчани по време на приемния ден на общинските съветници от ГЕРБ

Повече пари за ремонт на улици искат плевенчани по време на приемния ден на общинските съветници от ГЕРБ

Плевенчани поискаха повече пари за ремонт на улици в централната част на града и в кварталите по време на приемната на общинските съветници от ГЕРБ във връзка с предстоящото публично обсъждане на бюджета на Община Плевен. Според посетилите приемната, има улици в града, за които те многократно са изпращали писма до общината с искане за преасфалтиране, но няма резултат. В жк „Сторгозия” е наложителен ремонта на тротоари, които са в изключително лошо състояние от години, стана ясно по време на приемната.

Направено бе запитване до къде стигна проектът за приют на бездомните кучета в града и защо продължава да се бездейства по въпроса. Защо в проектобюджета няма заложени средства за изграждането му.

За повече средства за саниране на блоковете апелираха плевенчани, като някои посочиха, че са подали документи и вече трета година чакат одобрение. Време е да се помисли и за старите и изоставени детски площадки в града, за които се грижат хората от близките блокове, но това не е достатъчно.

Общинските съветници от ГЕРБ Петя Василева, Йордан Грижов, Веселка Лилова, Христослав Михайлов и Цветелин Горанов се ангажираха да внесат конкретните предложения в Общинския съвет, както и да следят за тяхното изпълнение.

Приемните на общинските съветници с граждани ще продължат регулярно. Плевенчани могат да внасят своите жалби и предложения в офиса на партията и извън обявените приемни дни.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...