Начало / Последни новини / Плевен е домакин на състезание по спортен риболов за хора със зрителни увреждания

Плевен е домакин на състезание по спортен риболов за хора със зрителни увреждания

Състезание по спортен риболов за хора със зрителни увреждания започна тази сутрин в Плевен. Над 50 души с нарушено зрение от цялата страна, любители на риболова, вземат участие в днешното състезание, което се провежда на Табаковия язовир.
Официални гости на откриването бяха областният управител на Плевен Ралица Добрева, която е и патрон на събитието, зам.-кметът Дамянка Владимирова, председателят на Съюза на слепите на национално ниво Васил Долапчиев, госпожа Ташкова – директор на Дирекция интеграция на хората с увреждания към специализираната агенция и председателят на Съюза на слепите в Плевен инж. Ангелов.
Областният управител на Плевен откри състезанието. „Риболовът е вероятно единственото спортно занимание, което съчетава в себе си едновременно и релаксация, и спортен хъс. Така се създават едни от най-веселите истории и здрави приятелства. Надявам се днес общият спортен дух и риболовната страст да обединят всички ви и да ви донесат много настроение и положителни емоции. Нека победи най-добрият! На слука!”, каза Ралица Добрева, приветствайки участниците в състезанието.
Областна администрация осигури статуетките за победителите. Награждаването на най-добрите ще се състои в 18.00 часа в хотел Балкан.

Следваща Предишна
състезание риболов
състезание риболов
състезание риболов
Следваща Предишна

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...