Акценти
Начало / Здравеопазване / Плевенчанка с приза в категория „Здравеопазване” на годишните награди на списание „Бизнес лейди“

Плевенчанка с приза в категория „Здравеопазване” на годишните награди на списание „Бизнес лейди“

Д-р Елиза Георгиева, управляващ съдружник на МБАЛ „Св. Панталеймон-Плевен”, е новият  носител на приза в категория „Здравеопазване”  на тазгодишните награди на списание „Бизнес лейди”. Призът й беше връчен от Георги Чернев, председател на Софийската търговско-промишлена палата.  Наградите имат за цел да подкрепят позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения, подчертаха учредителите на наградите.

На церемонията по връчването на вторите годишни награди пристваха над  200 личности от бизнес средите, дипломати и приятели на списанието. Номинациите бяха подбрани в 18 категории от обществения живот, бизнеса и културата.

Годишните награди на списание „Бизнес лейди“ се реализират с любезното съдействие на Бизнес лейди клуб, Виза клуб, Зонта клуб София и Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Незаслужена награда! Лоша болница, лош персонал, лоши условия в отделенията/една тоалетна на целия етаж/, за всичко се плаща…