Акценти
Начало / Култура / Плевенчанката Василена Серафимова свири на VI Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“

Плевенчанката Василена Серафимова свири на VI Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“

Дуото плевенчанката Василена Серафимова (маримба) и парижанина Тома Енко (пиано) ще са част от звездните изпълнител, които ще участват в шестото издание на Международния фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща” в Пловдив.

Атрактивното дуо, което плевенчани вече са имали удоволствието да гледат, ще изнесе концерт  VASSI & THOMAS на 31 октомври от 11.30 часа в Балабановата къща.

Експлозивно дуо на виртуози, извън общоприетите представи, чиито ексклузивни ритми разбиват границите между класиката и джаза като една уникална музикална интелигентност. Затегнете коланите”, са част от сепурлативите на критиката за Василена и Тома и за тяхната симбиоза между „перкусионистка от света на класиката и един пианист от света на джаза”

Фестивалът се осъщестява с подкрепата на Община Пловдив, Фондация „Америка за България“, Общински институт „Старинен Пловдив“, Министерство на културата“ и др.

Билети за концертите в мрежата на Eventim.bg, в Билетен център пред Общината и на място преди концертите.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...