Акценти
Начало / Политика / Плевенчани търсиха съдействие от Васил Антонов за намиране на работа

Плевенчани търсиха съдействие от Васил Антонов за намиране на работа

Васил Антонов

Голям интерес от страна на плевенчани имаше към обявената за днес приемна на народния представител от Коалиция „БСП лява България” в 43 –то народно събрание Васил Антонов. За по-малко от два часа са изслушани проблемите на блозо 15 човека, информират от Областния съвет на БСП – Плевен.
Голяма част от въпросите, които гражданите са поставили, са свързани с търсене на изход от бедността и съдействие за намиране на работа на безработни лица. Някои от посетителите на приемната са отправили молба за подпомагане за издаване на книги, свързани с Плевен и нейната история, а други за съдействие за решаване на проблеми и подкрепа дейността на читалищни и църковни настоятелства в различни населени места в Областта. Потърсена е подкрепата на народния представител и за решаване на въпроси на сдружение „Артилерия” и Съюза на тракийските дружества в България.
Васил Антонов е получил поздравления от членове на БСП за избирането му като техен народен представител.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. заглавието ви е напълно изключващо се като информация – безработни хора да търсят съдействие за работа от хотелиер и собственик на казина, който, видиш ли е социалист:)