Акценти
Начало / Здравеопазване / Плевенски специалисти с активно участие в 13-ти международен симпозиум по имунология на репродукцията

Плевенски специалисти с активно участие в 13-ти международен симпозиум по имунология на репродукцията

Специалисти от Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина”   Плевен ще вземат активно участие в 13-ти Международен симпозиум по имунология на репродукцията, който ще се проведе от 22 до 24 юни 2012 г. във Варна. Със свои научни съобщения ще вземат участие доц. д-р Емилияна Конова, управител на центъра и специалист по клинична имунология, доц. д-р Румен Русев, специалист по клинична имунология, доц. д-р Катя Тодорова, специалист по ендокринология, д-р Петър Иванов, специалист по акушерство и гинекология, д-р Виолета Рилчева, специалист по вътрешни болести и андрология, Нина Айвазова – ембриолог.

В международния форум ще вземат участие видни специалисти в областта на репродуктивната имунология от цял свят. Сред тях са имена като Дeйвид Кларк от Канада, един от основателите на имунологията на репродукцията, Каролин Кулам, САЩ, която е консултант на Ин витро център – Плевен, Удо Маркерт, Германия – Председател на Европейската асоциация по репродуктивна имунология, водещият за Англия репродуктивен имунолог – Нелсон Фернандес.

Проф. Каролин Кулам ще посети Плевен след форума във Варна. Тя, заедно със специалисти от Ин витро център Плевен, ще консултира пациенти на 26 юни 2012 г.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...