Начало / Общество / Плевенски кадър оглави Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури

Плевенски кадър оглави Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури

Майдън Сакаджиев е назначен за изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури със заповед на министъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков. Информацията за това съобщиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните. Заповедта на министъра е от днес.

От 11 години Майдън Сакаджиев работи в структурата на ИАРА в Териториален сектор Плевен като главен специалист „Риболовен контрол”. Сакаджиев е и общински председател на ДПС в Никопол. Това е първи кадър на ДПС от Плевенска област, който заема пост в централната изпълнителна власт, коментираха от управлението на местната структура на движението.

Майдън Сакаджиев завършва висшето си образование в Университет по библиотекознание и информационни технологии със степен магистър – специалност „Мениджър на информационната сигурност”. Придобил е удостоверение за допълнително обучение „Мониторинг, контрол и надзор на рибарството и аквакултурите”.

Днес стана ясно и че Областна дирекция “Земеделие” в Плевен вече има директор, след като предишният – Ралица Добрева, беше уволнен вчера. За назначаването на Юсние Алилова на поста потвърдиха отново от ръководството на Движението за права и свободи. Бърза справка в интернет показва, че Юсние Асланова Алилова е била директор на общинска служба Земеделие в пордим. Според регистъра на ЦИК е вписана и в кандидатската листа за общински съветници на ДПС за Община Левски за местните избори през 2007 год.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...