Акценти
Начало / Общество / Плевенски Батман разхвърля четирима, нападнали жена в столицата

Плевенски Батман разхвърля четирима, нападнали жена в столицата

20-годишният плевенчанин Дани Бетов се сдоби с неочаквана слава чрез социалната мрежа в последните няколко дни. Благодарение на намесата на младия мъж софиянка беше спасена от грабеж, разбираме от столични медии.

Случката станала на 26 юни, когато Дани се прибирал от работа. Той видял на улицата как четирима роми се опитват да ограбят насред улицата жена на средна възраст. Без да умува много, плевенчанинът се притекъл на помощ на дамата. За нещастие на крадците, Дани е състезател по ММА и инструктор по фитнес. А резултатите са двама избягали нападатели и двама задържани на мястото до идването на полицейските служители.

Освен, че работи и тренира, Дани заляга над учебниците, хвалят го от клуба, в който се състезава – плевенчанинът е студент по право в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Завършил е Гимназията с преподаване на чужди езици с профил английски и френски.

Според публикацията на колегите в столицата, Дани е отказал да коментира по какъвто и да е начин постъпката си с мотива, че според него не е направил кой знае какво геройство.

„Гордеем се с теб, братле!!!”, са написали на страницата на спортния клуб неговите съотборници.

Снимка: Bullyteam.blogspot.com

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...