Акценти
Начало / Общество / Плевенски абитуриенти в неравностойно положение се срещат с работодатели

Плевенски абитуриенти в неравностойно положение се срещат с работодатели

фестивал-на-красотата

Общо 28 абитуриенти от областта са получили бални тоалети в рамките на благотворителната инициатива „Фестивал на красотата – Плевен 2015“. Това съобщиха организаторите на начинанието. Инициативата има за цел да подпомогне момичета и момчета в неравностойно социално положение, които се отглеждат в семейна среда и са абитуриенти през учебната 2014/2015 година от училищата в област Плевен.

„Фестивал на красотата – Плевен 2015“, организирано от Националното сдружение на сираците в България, се провежда под патронажа на народния представител Владислав Николов. В рамките на кампанията в залата на Панорама „Плевенска епопея 1877 г.” на 15 април ще се проведе и трудова борса с участието на над 30 фирми, организации, университети и институции, които ще предложат работа и успешна реализация на 28-те абитуриенти.

Вечерта ще се проведе и шествие на абитуриентите по централните улици на град Плевен, а след това ще бъде и празничната бална вечеря. Поздравления ще отправят патронът на инициативата – депутатът Владислав Николов и Слави Михайлов, председател на УС на НССБ. В празничната бална вечер ще вземат участие и популярни изпълнители.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...