Акценти
Начало / Общество / Плевенска филхармония с няколко вълнуващи концертни изпълнения

Плевенска филхармония с няколко вълнуващи концертни изпълнения

Няколко вълнуващи концерта включва културният афиш на Плевенска филхармония за месеците януари и февруари.  С две изпълнения – през януари и февруари, ще се представи любимката на плевенската публика Люси Дяковска. Те ще бъдат в ДКТ „Иван Радоев“ от 19.00 часа, когато на сцената ще се представи Люси Дяковска и „Вечер на мюзикъла“ с диригент Левон Манукян, аранжименти Георги Милтиядов. Датите са 15 януари и 4 февруари.
На 21 януари в зала „Катя Попова“ от 19.00 часа Плевенска филхармония ще се представи под диригентството на Константин Илиевски заедно трио „Арденца“. Следващият концерт е на 29 януари в в читалище „Съгласие-1869“. От 19.00 часа на сцената там ще бъде представен съвместен проект на Филхармонията с НУИ – Плевен. Той е озаглавен „Нещо на сериозно, нещо на шега и изобщо като нищо на света“  Диригент ще е Левон Манукян, а водещ – Стефан Рядков.

На 26 февруари, отново в читалище „Съгласие-1869“, от 19.00 часа, Орлин Горанов ще е солист на концерт с български песни от филми. Диригент ще бъде Левон Манукян.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...