Акценти
Начало / Култура / Плевенска филхармония подкрепя поредната благотворителна кампания за Влади

Плевенска филхармония подкрепя поредната благотворителна кампания за Влади

На 11 и 12 март, когато ще се състоят концертите на Плевенска филхармония с Орлин Горанов и Галя Ичеренска в читалище „Съгласие-1869″ ще се проведе поредната благотворителна кампания в подкрепа на плевенчанина Владимир Петров.

Нека всички заедно помогнем на Влади, призовават от Плевенска филхармония, отткъдето подкрепят благотворителната инициатива.

Всички почитатели на хубавата музика могат да се включат в благотворителната инициатива „Надежда за Влади“, която ще протече в двата дни в читалището. Тогава ще бъдат предлагани картички на цена 5.00 лв., а също ще има и специална кутия за дарения.
Владимир Петров се нуждае от средства, за да продължи възстановяването си след претърпяна катастрофа. Младият 25-годишен плевенчанин се нуждае от 9 000 долара.
Влади остава инвалид след катастрофа с мотор през април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия. След близо три месеца, в кома се установява, че той не може да се движи и говори. В резултат на последвалите множество операции и грижи в момента Владимир е в по-добро състояние, но е на инвалиден стол и се нуждае от продължаващо лечение.
Дарителската сметка на Влади:
IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“
Титуляр:Владимир Галинов Петров

12822043_1влади

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...