Акценти
Начало / Последни новини / Иво Иванов извежда Спартак (Плевен) срещу Литекс

Иво Иванов извежда Спартак (Плевен) срещу Литекс

Футболният Спартак ще е с титулярният си капитан Иво Иванов срещу втория състав на ловешкият Литекс. Двубоят е от 20-ия кръг на Б група и ще се проведе утре от 15:30 часа на стадион „Плевен“. Това ще е първият мач на Иво след поредното му завръщане в родния си клуб. До момента той се възстановяваше след като пукна костица на ръката по време на турнира „Поморие къп“. „Той тренира с отбора от началото на седмицата. Физически не е готов на сто процента, но очаквам, че ще стисне зъби да поведе съотборниците си“, вярва старши треньорът Роберт Петров. Здравословни проблеми измъчваха и централният бранител Илиян Гаров. „Получи ги в предишният двубой – срещу Лодогорец /Разград/. Проведе 3-дневни процедури и от вчера се включи в тренировките“, уточни треньорът.
Срещу Литекс той няма да може да разчита на Преслав Антонов. Младият нападател натрупа картони и бе наказан за една среща. Все още пък не е пристигнала от Германия „жълтата“ карта на 21-годишният Марио Димитров. Без нея той не може да бъде картотекиран и да играе за Спартак.
„Въпреки проблемите, които имаме ще стиснем зъби за да вземем нещо от този мач. Нямаме друга алтернатива след двете загуби. Литекс е един от най-добрите отбори. Ще е много трудно, но ако покажем възможностите си имаме шансове“, коментира Роберт Петров.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...