Начало / Крими / Пламъци изпепелиха четири автомобила

Пламъци изпепелиха четири автомобила

На 6 септември 2019 година в 14:48 часа в РСПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лекотоварен микробус „Форд Транзит”, информираха полицаите. Инцидентът е станал на главен път Е-83 в близост до областния град. Предполагаема причина за произшествието е техническа неизправност. Нанесени са значителни материални щети и са унищожени документи на моторното превозно средство и лични документи. В пожарогасенето са взели участие служители от РСПБЗН-Плевен с един автомобил.

На 7 септември 2019 година в 13:55 часа в РСПБЗН-Червен бряг е съобщено за пожар в леки автомобили. Незабавно към мястото на инцидента – старото сметище в Червен бряг са установили горящи „Мазда” и „Форд Транзит”. Предполагаемата причина за произшествието е  небрежност при боравене с открит огън. Нанесените материални щети са в процес на установяване. В потушаването на пожара са взели участие служители от РСПБЗН-Червен бряг.

На 9 септември 2019 година в 01:33 часа в РСПБЗН-Никопол е съобщено за пожар в автомобил „Дайхатцу Фероза” в село Новачене. Причините за инцидента са в процес на установяване. Нанесени значителни материални щети по автомобила. Пламъците са потушени от служители на РСПБЗН-Никопол.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...