Акценти
Начало / Крими / Печка причини пожар в дом в Долни Луковит

Печка причини пожар в дом в Долни Луковит

Неправилно използване на печка за отопление е причина за пожар, пламнал тази нощ около 0.20 часа в къща в село Долни пожарЛуковит. Огънят тръгнал от една от стаите в къщата и е унищожил мебели, бяла и черна техника и 3 кв.м каратаван, съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен. При пожарът няма пострадали хора. Изгасен е от екип на пожарната в Кнежа.

По-рано през деня вчера – около 13.45 ч,  е съобщено за пожар  в пристройка към къща в село Гривица.  Причина за произшествието е късо съединение в ел.табло на имота. Унищожени са 30 кв. м покривна конструкция  и домашно имущество. Екип на Службата за противопожарна безопасност – Плевен е потушил пожара с един  пожарен автомобил.

Също на  3 февруари  в 22:11 часа е съобщено за пожар в лек автомобил «Ауди S8» в град Тръстеник, община Д.Митрополия. Пламъците са повредили предна броня, два фара и два халогени. Причината за пожара се изяснява, уточняват от полицията в Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...