Акценти
Начало / Крими / Пет пожара горяха в почивните дни – единият в плевенска детска градина

Пет пожара горяха в почивните дни – единият в плевенска детска градина

images (1)

Пожар е горял в детска градина в плевенския жилищен квартал „Дружба”, информират от пресцентъра на полицията в Плевен. Инцидентът е станал на 26 октомври в 13:56 часа. Огнеборците са установили, че причина за произшествието е късо съединение. Унищожен е хладилник и са опушени стените в детското заведение – общо 200 квадратни метра. Пострадали няма.

На 27 октомври в 8:56 часа при неправилно ползване на отоплителни уреди е възникнал пожар в къща в Долни Дъбник. Унищожени са покривна конструкция 10 кв м, бяла, черна и компютърна техника, мебели, опушени са стените на 40 кв м разгърната площ.

На 25 октомври 2013 година около 4:40 часа в Белене полицаи и огнеборци са вдигнати на крак след получен сигнал, че на улица „Клокотница“ в магазин за разпространение на зеленчукови семена и агрозащита е счупен прозорец и в момента гори огън. Пожарът е потушен. Материалните щети след пожара са в процес на изясняване. Уведомен е прокурор. Образувано е досъдебно производство.

На 26 октомври 2013 г около 1 часа е получен сигнал за възникнал пожар в стопански обор в село Долни Луковит. В помещението били складирани около 2 500 бали с люцерна. Служители на пожарната в Кнежа са потушили пожара. Изгорели са около 130 кв м покривна конструкция и 2500 бали с люцерна. Щетите и причините за възникване на пожара са в процес на установяване. Работа продължават служители на полицията Долни Дъбник.

На 26 октомври в 3 часа е получен сигнал за произшествие в Плевен, на паркинг в жк „Сторгозия“. При огледа полицаи са установили, че е запален лек автомобил „Ауди 80“. Обгорели са арматурното табло в дясно, предното обзорно стъкло, предната дясна част на автомобила и двигателният отсег. Щетите и причините за инцидента са в процес на изясняване. Уведомен е прокурор. По случая работата продължава.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...