Начало / Избори / Избори 2015 / Патриоти и Реформатори с взаимна подкрепа в Плевен и Русе?

Патриоти и Реформатори с взаимна подкрепа в Плевен и Русе?

Патриоти и Реформатори може да си окажат взаимна подкрепа на изборите тази есен в Плевен и Русе. Това става ясно от изказване на Искрен Веселинов, който е кандидат за кмет на Патриотичния фронт в Русе, цитиран от ruseinfo.net.
„Всяка идея, която води до по-широка политическа подкрепа, е нормално да бъде обсъждана“, каза Веселинов в отговор на питане дали има споразумение Реформаторите да го подкрепят в Русе като кандидат за кмет, а обратното да стане за техен кандидат в Плевен. Веселинов сподели, че познава лично кандидата на Реформаторите в Плевен и е бил председател на Общински съвет по едно и също време с него. Става на въпрос за Георг Спартански, който бе издигнат за кандидат на кмет на Плевен от граждани, но подкрепен от Реформаторите. Веселинов допълни, че има чудесно мнение за него като администратор и управленец в Плевен и в този смисъл не би се изненадал, ако структурата на ВМРО тук изрази подкрепата си за него.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...

Един коментар

  1. Ма така добре са се погрижили тия двамата за Плевен и Русе, че превърнаха тези прекрасни градове някога пълни с хора в мъртвилници. Специално пък Зеленогорски направо уби Плевен. Я идете в Русе да видите колко е занемарено, същата работа. Северна България е изцяло западнала, а подкупността на местните селски политици е пословична. Зеленогорски трябва да е в затвора. Днес тоя същия Спартански е бил защитник на трима цигани, убили човек зверски. Смятате ли че, човек, наел се да защитава убийци цигани за пари има правото да бъде кмет? Дори и селски?