Акценти
Начало / Общество / Панаирни дни откриват в Гулянци

Панаирни дни откриват в Гулянци

Празнични панаирни дни ще бъдат открити на 25 май в Гулянци. В продължение на три дни организаторите – Община Гулянци и НЧ „П.Р. Славейков 1923” ще предложат богата програма.

Панаирните дни ще бъдат открити в 19 часа на 25 май от кмета на Гулянци Лъчезар Яков и с концерт на самодейни колективи и изпълнители при НЧ П.Р. „Славейков 1923”. От 20.30 часа ще започне концертът на Сестри Диневи. Изявите са на площад „Свободата”, който ще бъде обсипан от празнична заря в края на първия панаирен ден.

На 26 май ще има няколко спортни прояви. От 9 часа ще започне Турнир по шах в Спортен комплекс – Гулянци, а от 9.30 часа ще бъде дадено началото на Турнира по тенис. В 11 часа започва футболна среща

В този ден ще се проведе  и Събор на народното творчество. От 10.30 часа на площад „Свобода” ще има Шествие на самодейните колективи – участници в събора, и концерт.

Вечерта на площада ще има два концерта – от 20 часа на сцената ще се качи Стефани Борисова, а от 20.30 часа е концертът  на Христо Косашки и Танцова формация.

В неделния ден, 27 май, от 10 часа на площад „Свобода” е Детското утро под наслов „Децата на Гулянци пеят, творят и мечтаят”.

В 12 часа, в киносалона на читалището ще започне кино-неделя с прожекцията на 3D филми за деца и възрастни

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...