Начало / Общество / Още един нов автомобил получи Социалният патронаж в Червен бряг

Още един нов автомобил получи Социалният патронаж в Червен бряг

социален патронаж червен бряг

Поредният нов автомобил Dacia Dokker беше доставен в Общинската служба „Домашен социален патронаж”  в Червен бряг, информират от пресцентъра на Общината. Той е закупен със средства от общинския бюджет, които са гласувани с решение на ОбС още на февруарската сесия.

Миналата седмица лично зам.-кметът Мирослав Манов получи ключовете на новия автомобил. С изцяло обновен дизайн, автомобилът напълно отговаря на нуждите на новите си потребители, които търсят сигурен и ефективен превоз.

социален патронаж Червен бряг

С тази придобивка автопаркът на Домашния социален патронаж вече е окомплектован с шест специализирани автомобила, 4 от които нови и едно Renault Espase, което е сравнително ново и не се нуждае от подмяна, коментира ръководителят на услугата Веселин Петров. Той получи ключовете на новия автомобил от кмета на Общината, като допълни, че ежедневно автомобилите изминават над 300 км по осем маршрута в селищната система, затова качеството на превозваната храна е изцяло зависимо от сигурността и нивото на автомобилите, с които се доставя.

„Към момента патронажът обслужва 300 души от всички населени места в Община Червен бряг, затова за нас беше от първостепенна грижа да осигурим надежден автопарк за тази социална услуга”, каза кметът Павлин Фильовски.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...