Начало / Последни новини / ОФК Спартак без петима срещу Царско село

ОФК Спартак без петима срещу Царско село

Сериозни кадрови проблеми в плевенския Спартак преди утрешната среща като гост на Царско село /София/ от 10-ия кръг на Втора професионална футболна лига. Старши треньорът Бойко Цветков няма да може да разчита на петима от футболистите играли досега в състава.

Капитанът Иво Иванов бе освободен от отбора. Централният защитник Цветелин Радев, полузащитниците Никола Мицански и Емил Петров продължават да лекуват контузии. Владимир Каптиев пък е наказан и също пропуска срещата. Утехата идва от завръщането на изтърпелия санкция нападател Григор Долапчиев, както и от картотекирането на полузащитника Кевин Осей.

„Ще направим опит да се измъкнем от блатото, защото няма накъде да затъваме повече. Излизаме срещу Царско село да играем футбол. Ще направим опит да вземем точка или три. Ще е доста трудно, защото имаме доста проблеми около комплектоването на състава. Освен това срещу нас ще е един от стойностните отбори в групата, с добра организация и амбициозен млад треньор. Направиха силни мачове, както на собствен терен, така и като гости. Ние обаче също имаме шансове и трябва да се възползваме максимално от тях“, коментира треньора на Спартак – Бойко Цветков.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...