Акценти
Начало / Спорт / От 12 септември пускат в продажба билетите за домакинските мачове на Лудогорец в Шампионска лига

От 12 септември пускат в продажба билетите за домакинските мачове на Лудогорец в Шампионска лига

футболни феновеСвободната продажба на билети за домакинските мачове на Лудогорец от Шампионска лига стартира на 12 септември, пише сайтът gong.bg, цитирайки информация от централата на българския клуб. Предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул.

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.  Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора и в трите мача от най-престижния клубен турнир.

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет. Списък на всички пунктове можете да намерите на клубния сайт.

Лудогорец ще спази обещанието си и до събота – 6 септември включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на Клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на „орлите“.

Междувременно стана ясно, че за мача на Лудогорец с Реал Мадрид сектор А на стадион „Васил Левски“ ще бъде затворен по разпореждане на УЕФА. Причината са расистки скандирания от този сектор от фенове на Лудогорец при мача реванш на отбора с румънския Стяуа.

 

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...