Начало / Икономика / От септември възстановяват курсове по автобусни линии за четири селища в общината

От септември възстановяват курсове по автобусни линии за четири селища в общината

С решения на Общински съвет – Плевен, се възстановяват част от курсовете по автобусни линии от общинската транспортна схема в община Плевен, редуцирани през март тази година във връзка с въведените противоепидемични мерки в страната и с цел намаляване на вредните икономически ефекти от кризата. Да бъдат възстановени курсове по линиите Плевен – Славяново, Плевен – Върбица, Плевен – Буковлък и Плевен – Гривица, реши на заседанието си в четвъртък местният парламент.

От 1 септември, с цел удобство на пътуващите по линията Плевен – Славяново, се подновява изпълнението на курса в 07,30 ч. До окончателното прекратяване действието на мартенското решение, по автобусната линия Плевен – Славяново, няма да се изпълнява курса в 08,30 ч. от гр. Плевен.

По линията Плевен – Върбица се възстановява курса с час на тръгване от Плевен 12,30 ч. и час на тръгване от Върбица в 13,00 ч. По линията Плевен – Буковлък се възстановява курсът с час на тръгване от Плевен 17,30 ч. и час на тръгване от Буковлък в 17,45 ч. Решението влиза в сила от 15 септември 2020 г.

От 15 септември по линията Плевен – Гривица се подновяват курсовете с час на тръгване от Плевен в 11,30 ч. и 20,00 ч. и час на тръгване от Гривица в 12,00 ч. и 20,30 ч.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...