Акценти
Начало / Икономика / От Плевен ще започне информационна кампания „Пътят на предприемача”

От Плевен ще започне информационна кампания „Пътят на предприемача”

В Плевен предстои да бъде открита социално – информационната кампания “Пътят на предприемача”. Тя се организира от консултантската компания по бизнес процеси и информационна сигурност “Консендо България” , специализирана в предоставянето на консултантски бизнес услуги. Екипът включва

консултанти, счетоводители, данъчни и юридически експерти, специалисти по човешки ресурси и информационни технологии, финансови и застрахователни консултанти.

Кампанията е насочена към младите хора в Северозападна България и възможността им да се реализират. Според данни на Евростат най-много млади хора, които нито учат, нито работят, има в тази част на страната – такова положение са 45% от младежите и девойките в тази част на страната.

Със социално-информационната кампания “Пътят на предприемача” от Consendo имат за цел да направят промяна, като насърчат тези момчета и момичета да придобият самочувствието, че могат да управляват сами живота си, да са финансово грамотни и да не се страхуват да поемат рискове.

Обученията в рамките на „Пътят на предприемача“ започват в гр. Плевен.  Те ще се проведат от Павел Хрисков, експерт по бизнес процеси, Иванка Копанкова, дългогодишен професионалист в сферата на личните финанси, и Стоян Шейретов, консултант в „Консендо“.

Кампанията ще бъде представена подробно на пресконференция на 7 октомври, понеделник.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...