Начало / Общество / От днес Община Плевен е с временно изпълняващ длъжността кмет

От днес Община Плевен е с временно изпълняващ длъжността кмет

архитект Трифон Иванов

Вчера преди обяд кметът на Община Плевен – проф. Димитър Стойков, е издал заповед, с която от 23 до 25 април 2014 г. за временно изпълняващ длъжността кмет на Общината е назначен арх. Трифон Иванов, който е негов заместник. Това научихме от Дарин Ангелов, председател на Общинския съвет в Плевен.

Дарин Ангелов 3

Дарин Ангелов уточни още, че другият зам.-кмет – Стефан Петков и секретарят на Общината Бранимир Мирчев са в задгранична командировка. Къде е зам.-кметът Алексей Зелов, Дарин Ангелов не можа да даде отговор. Също не беше наясно и защо кметът отсъства и къде е.

Днес кабинетът на кмета и  на заместника му Зелов са заключени.  По думите на Дарин Ангелов вчера от ДАНС са влизали и в двата кабинета, но каза, че не знае дали са претърсвани.  Отрече да знае и дали в момента Алексей Зелов е задържан или не. Официална и дори неофициална информация нямам, заяви председателят на ОбС- Плевен.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...

Един коментар

  1. Леле мамале ! Все са се случвали разни неща в общината ама като тази екшън досега не бяхме виждали. Искам да се видя с Цецка Цачева и да я попитам: какво беше обещано на плевенчани за да изберат д-р Стойков и каква стана тя ? Плевен не заслужава това. Плевен няма нужда от песните на Булат Окуджава изпълнени от Цачева на две или три водки. Жалко !!!