Акценти
Начало / Общество / От днес новият областен управител на Плевен официално встъпи в длъжност, обявиха заместниците й

От днес новият областен управител на Плевен официално встъпи в длъжност, обявиха заместниците й

IMG_5188 Ралица Добрева Цецка Цачева

Ралица Добрева, новият областен управител на област Плевен, днес официално встъпи в длъжност и беше представена от председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

При встъпването си Ралица Добрева заяви, че ще продължи всички добри практики в областната администрация в Плевен, след като се запознае лично с всеки един  от експертите в администрацията. Като важна цел тя си поставя областната администрация да подобри качеството на предоставяните административни услуги на гражданите и на бизнеса, едновременно с това областната администрация да стане по-прозрачна и достъпна.  Ще разчитам на добрия диалог с институциите, медиите, неправителствения сектор, декларира Добрева и отбеляза, че ще продължи традициите всяка седмица областният управител да има приемен ден на граждани.

Ще се стремя да създам необходими условия за разработване на проекти за програмния период 2014-2020 г., да има добра връзка между общините и държавата, както и добра връзка между отделните общини, заяви още Ралица Добрева.

Тя благодари на досегашния областен управител арх. Бойко Балтаков за досегашната му професионална работа и държавническо поведение.

Стана ясно, че арх. Балтаков ще бъде един от заместниците на Ралица Добрева, което ще гарантира приемственост  в работата и липса на сътресения при реализиране на текущите задачи. Вторият заместник на Добрева ще е Красимир Иванов – досегашен кмет на село Коиловци. Иванов е предложението на АБВ за зам.-областен управител.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...