Начало / Образование / Отлично представяне на учениците от МГ „Гео Милев” – Плевен в състезанията по информатика и физика

Отлично представяне на учениците от МГ „Гео Милев” – Плевен в състезанията по информатика и физика

Отборът по физика на Математическа гимназия „Гео Милев” – Плевен се класира на Първо място в Пролетно национално състезание по физика, което се проведе от 11 до 13 март в Бургас, съобщи директорката на гимназията Ирена Борисова. В индивидуалното класиране на Първо място се класирал Владислав Ивов Стефанов- X а клас, с ръководител Ирена Борисова. На Трето място се е класирал Александър Николаев Русев – XI а кл., с ръководител Ванилия Беремска.
Учениците от МГ „Гео Милев“ са спечелили и няколко награди. С първа награда е удостоен Цони Витков, ХІІ акл, с ръководител Даниела Узунова, с втора награда СА отличени Виктория Пламенова Нанкова – XII a клас, Александър Валентинов Атанасов- XI а кл. и Илко Светозаров Симеонов – IX а клас, а с трета награда е
Теодор Руменов Иванов – XII a клас.
С отличия се завърнаха и участниците в Зимните състезания по информатика, провели се във Велико Търново от 4 до 6 март.
На първо място в групата си е Радослав Николаев Русев – V клас, а трети се класира Михаил Огнянов Банков – V клас, и двамата с ръководител Диана Балева.

В Група В с отличен резултат са Александър Иванов Иванов- X в клас и Йоана Алексеева Зелова – IX в клас. В Група А най-добре педставилият се плевенски състезател е Андрей Дончев Андреев – XI в клас, с ръководител Павел Петров.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...