Акценти
Начало / Икономика / Откриха есенния автосалон „Партньори на колела” в Плевен

Откриха есенния автосалон „Партньори на колела” в Плевен

Макар и скромно, но и тази година традицията е спазена и в Плевен беше открит есенния автосалон „Патньори на колела”. Негови организатори са „Партнерс експо” – Плевен в партньорство с Българската търговско-промишлена палата – Плевен, Стопанска камара – Плевен. Изложението се провежда под патронажа на Община Плевен.

19-тото специализирано есенно изложение в Плевен беше открито от арх. Трифон Иванов, изпълняващ длъжността кмет. Той поздрави организаторите за волята да съхранят и продължат традицията на изложението, въпреки съвременните икономически предизвикателства. „Оценяваме по достойнство усилията им да бъдат верен партньор на бизнеса, негов добър ориентир и навигатор”, подчерта арх. Иванов.

IMG_3586автосалон-откриване

Тази година в изложението участват само три фирми изложителки, които показват около двадесетина модела автомобили. „Малко е тъжно, че участниците са толкова малко, но ние – организатори, съорганизатори и местна власт, не сме се отказали от идеята по някакъв начин да поддържаме бизнеса в този град”, заяви при откриването Чавдар Велинов, съсобственик на „Партнерс експо”.

Изложението ще остане открито до 11 октомври и изложители и организатори вярват, че посетители ще има и се надяват на сключени договори.

IMG_3582експо плевен

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...