Начало / Общество / Открито съдебно заседание пред ВКС срещу убиеца на Влади, Цвети и Ники

Открито съдебно заседание пред ВКС срещу убиеца на Влади, Цвети и Ники

На 22.02.2016 г. от 9.00 часа пред Върховен касационен съд на Република България ще се проведе открито съдебно заседание по делото срещу убиеца на Влади, Цвети и Ники. Това съобщи в групата във Фейсбук „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван” Галя Горанова, майка на загиналия в зверската катастрофа край Луковит – Владислав Горанов.

Родителите на загиналите младежи се надяват най-сетне да се въздаде справедливост  за убиеца Хуриет Сюлейманов, който успя да се укрие от правосъдието и все още е в неизвестност, за да бъде вкаран в затвора и да излежи наложеното му наказание от 15 години лишаване от свобода.

На 5 май 2014 г., Хуриет Сюлейманов, шофирайки с превишена скорост и навлизайки без причина в лентата за насрещно движение, предизвика пътно-транспортно произшествие, в резултат на което загинаха трима младежи – Влади, Ники и Цвети, а четвърти – Иван е със средна телесна повреда.

30-годишният Сюлейманов не притежава свидетелство за управление на МПС, има 93 криминални регистрации и 12 присъди. След инцидента той се опита да се укрие, а по-късно избяга и от страната.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...