Начало / Крими / Оставиха в ареста двамата обвиняеми за обира от фармацевтичен офис в Плевен

Оставиха в ареста двамата обвиняеми за обира от фармацевтичен офис в Плевен

Плевенският окръжен съд наложи мярка за неотклонение „Задържане под стража” на двамата обвиняеми – 46-годишен и 51-годишен, и двамата от град София, обвинени в извършването на кражба в особено големи размери от фармацевтичен офис в град Плевен.

Днес гледат мярката за неотклонение „задържане под стража” на двамата, обрали близо половин милион от фармацевтичен офис в Плевен

Според състава на Плевенски окръжен съд, до този момент са събрани достатъчно доказателства за авторството на деянието, което представлява особено тежък случай по смисъла на закона. Спрямо обвиняемите е повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление, а тежестта на предвидената санкция създава реална опасност същите да се укрият или да напуснат пределите на страната, се посочва в мотивите на съда.

Определенията могат да бъдат обжалвани или протестирани пред Апелативен съд град Велико Търново, в тридневен срок, считано от 5 юни, като в случай на жалба или протест, делата за разглеждане пред Апелативен съд град Велико Търново са насрочени за датата 12.06.2020 година.

 

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...