Акценти
Начало / Общество / Остават само два дни, за да подкрепим плевенските таланти от група WINDSWEPT

Остават само два дни, за да подкрепим плевенските таланти от група WINDSWEPT

Остават само още два дни, в които можем да подкрепим талантите от група WINDSWEPT в осмото издание на конкурса за най-добра училищна група „Голямо междучасие 2015”, организиран от D2 и Министерството на младежта и спорта. Учениците от МГ „Гео Милев“ в Плевен – Евгения Трифонова – вокал, Мария Радева – вокал, Иво Гълъбов – китара, Волен Димитров – китара и вокал, се нуждаят от подкрепата на плевенчани до 9 септември. За тях можем да гласуваме на www.d2band.com.
Гласуването вече е към своя край, така че няма време за отлагане. От тази вечер феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне – „Голямо Междучасие 2015”, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България, напомнят организаторите. D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.
Първият концерт е тази вечер в Пловдив на площада “Стефан Стамболов”. Следващите дати и градове от турнето са: 9 септември, сряда, в Русе – на площада пред съдебната палата, 10 септември, четвъртък, в Благоевград пред Общината и 11 септември, петък, във Враца – Амфитеатър. Началният час на мероприятията е 19:00. Концертите са с вход свободен благодарение на Министерство на младежта и спорта и кметовете на градовете домакини.
Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 2015”, който ще се проведе на 12 септември, пред паметника на Съветската армия в град София. Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 година. Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „Голямо междучасие 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...