Акценти
Начало / Общество / Дни на отворени врати тази седмица в пожарната в Плевен

Дни на отворени врати тази седмица в пожарната в Плевен

Тази седмица – 7 – 14 септември, в Оперативния център на пожарната в Плевен ще се проведат Дни на отворени врати. От 9 до 12 часа желаещите ще могат да посетят Оперативния център, който се намира в сградата на РДПБЗН-Плевен на ул.”Св.Св.Кирил и Методий” №31. В рамките на тази седмица ще бъдат отворени две приемни за граждани и се откриват две отворени телефонни линии  064/864 538 и 064/864 370.

Дни на отворени врати и приемни за граждани ще има още в Белене, Червен бряг и Никопол.

Поводът е Седмицата на пожарната безопасност, която традиционно се провежда за отбелязване професионалния празника на ГДПБЗН – 14 септември.

С поредица от мероприятия  Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Плевен ще отбележи своя професионален празник. Предвидено е освещаване на нова противопожарна техника в Плевен на 12 септември от 10.30 часа. Преди това, от 10 часа ще се проведе тържествено събрание, на което ще бъдат връчени награди на служители по повод професионалния празник.

За плевенчани са предвидени демонстрации на новата противопожарна техника на 11 септември от 9.30 часа в двора на РДПБЗН – Плевен и на 14 септември  от 11 до 12 часа на паркинга  на Община Плевен.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...