Акценти
Начало / Здравеопазване / Освещават реновираната Клиника по УНГ болести в Плевен

Освещават реновираната Клиника по УНГ болести в Плевен

DSCN7335

С водосвет ще бъде осветена реновираната Клиника по УНГ болести при Университетската болница „Д-р Георги Странски” в Плевен, информира на пресконференция старшата сестра на клиниката Катя Христова. Събитието ще се състои на 11 април от 11 часа. Сградата на Клиниката е санирана, подменена е дограмата, обзаведени са нова учебна зала и административен кабинет. Предстои доокомплектоване с необходимата високотехнологична апаратура за лечебна дейност.

След освещаването започва Кръгла маса, на която ще се дискутират проблемите на носа и околоносните кухини. След това, в 12 часа в зала „Parvum” на Втора клинична база ще се състои Регионална научно-практическа конференция на тема „Здравните грижи в оториноларингологията”.

Освещаването на Клиниката ще постави финала на Великденската благотворителна инициатива на ръководството й. По време на кампанията – от 1 до 10 април, в Клиниката по УНГ болести ще се проведат безплатни профилактични прегледи на пациенти, които се оплакват от проблеми с носа и носните кухини.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...