Акценти
Начало / Общество / Органите на местна власт в Община Никопол встъпиха в длъжност

Органите на местна власт в Община Никопол встъпиха в длъжност

След тържествена церемония и положена клетва новоизбраният кмет на община Никопол Ивелин Савов получи символите на местната власт от заместник-областния управител д-р Красимир Трифонов. Да спазват конституцията и законите на страната и в действията си да се ръководят от интересите на хората се заклеха и общинските съветници и кметовете на кметства на територията на община Никопол.

„Изборните страсти от наскоро приключилата предизборната кампания вече отшумяват и оттук насетне ви предстои много работа. Най-ценната инвестиция в мандата, който ви предстои е доверието на хората и очакванията за добри резултати от вашите решения и инициативност, които трябва да оправдаете.”, обърна се към присъстващите заместник-областният управител д-р Красимир Трифонв.

Със заявка за приемственост  и уважение към постигнатото до момента започна своя мандат кмета на Никопол Ивелин Савов. Той подчерта, че развитието на Никопол и благоденствието на хората е било част от всяка програма на участниците в местните избори и това е нещото, което ще обедини всички в предстоящата им работа.

Първото заседание на общинския съвет в Никопол бе председателствано от доайена сред общинските съветници Тодор Бузев.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...