Акценти
Начало / Общество / Обявиха конкурс за главен експерт в отдел „Строителство и техническа инфраструктура” в Общината

Обявиха конкурс за главен експерт в отдел „Строителство и техническа инфраструктура” в Общината

Община Плевен

Община Плевен обяви конкурс за длъжността главен експерт в отдел „Строителство и техническа инфраструктура”. Сред изискванията към кандидатите са да са със завършено висше образование (техническо – специалност „Транспортно строителство” или „Пътно строителство”), образователно – квалификационна степен “магистър”, да нямат налагано дисциплинарно наказание – “Уволнение”, освен ако е заличено, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, освен ако са реабилитирани, да не са лишавани по съдебен ред от правото да заемат съответната длъжност.

Конкурсът ще се проведе по реда на Раздел ІІ от Наредбата за провеждане на конкурси за държавни служители, чл. 24, т. 1 – решаване на тест и провеждане на интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат. Кандидатите подават писмено заявление за участие в конкурса, като прилагат съответните необходими документи.

Документите се подават лично или чрез пълномощник в Центъра за административно обслужване на граждани в срок от 10 работни дни от датата на публикуване на обявата.

Списъците и други съобщения във връзка с конкурса ще се поставят на таблото за обяви и съобщения, намиращо се на 1-я етаж в сградата на Общината.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...